HEMMA IGEN

det har verkligen varit 3 helt underbara veckor i England, Torquay!
har haft en himla massa kul & träffat en hel del nya människor..
saknar alla redan <3
men jag fattar inte, har typ helt tappat lusten med att blogga :s

återkommer då jag har tid/lust :)
har en massa grejjer som jag måste göra liksom.. har ju varit
borta i 3, nästan 4 veckor.

uuuups..

shitt, alltå jag borde nog sova nu men jag gör inte det. fan också! om 5 h & 20 min, kommer min väckarklocka att ringa och vi måste så småningom gå upp och göra oss i ordning och sen åka till Arlanda. usch kommer att få mindre än 5 timmars sömn, shiiitt. jag som måste ha typ 9 timmars sömn :o vi bestämde att vi skulle lägga oss kl.8, men fan vi är uppe och klar pigga fortfarande. jamen nu ska jag nog försöka sova, gonatt!

ENGLAND, HÄÄÄÄR KOMMER VI!
nu får ni stå ut med oss i tre veckor, ihk va kul de ska bli :)))))

det pirrar i min mage

nu sitter jag här hos familjen nyzell, haha :D kom hit igår tidigt på morgonen med båten, ungefär vid 7 tiden. konstit nog så hade både mathilda & erica vaknat redan haha :) vi var på stan & kollade i affärer, åt på kungshallen och sånt. efteråt var vi på bio och kollade ice age 3 på 3D, skitkul att kolla 3D film :D den va rätt så bra & rolig! när vi kom hem tog vi det lugnt, var på datan och kollade tv typ. sen spelade jag och erica alfapet på blip.se tills vi (eller okej, jag) blev trött och somnade.
idag steg vi upp vid 11-12 tiden, åt frukost och gjrode oss klara. sen åkte vi in till stan och köpte de sista grejjerna vi behöver till resan. nu är vi hemma och tar det lugnt. ska försöka gå och lägga oss väldit tidigt ikväll, redan vid 8-9 tiden. för vi måste stiga upp ungefär 3 tiden på morgonen/natten eller kanske halv 4.. halv 5 åker vi iväg till Arlanda där vi ska va halv 6. där kommer  vi att träffa de andra och ledaren och nåt över 7 åker flyget iväg till ENGLAND! shitt, liksom lite läskit... om ett dygn är vi i england och har träffat familjen och alla. pirrrrit! men jävlit kul :)

men det enda som inte är så kul är att va ifrån alla, och speciellt robin, i 3 veckor... saknar honom redan så himla mycket. och nu har jag bara varit ifrån honom 2 dar. usch vad jobbit. men fan vad kul sen när jag får se honom igen :')
imorgon har vi förresten varit tillsamman 1½ år :) <3 ha det bra

wiiii

ja, ja vet. har inte uppdaterat nästan alls på en tid. men det är ju såå, vem fan orkar sitta inne vid datan då de sommar? :) inte jag iallafall. Men kommer nog ingen uppdatering på iallafall de 3 närmaste veckorna.. idag åker jag iväg till sverige till mathilda och erica, sen på onsda tiiidit tiiidit på morgonen åker jag & erica iväg till ENGLAND! wiiii. såå ha det braa, nu sticker jag. kommer hem den 30 juli...