HEMMA

då var man hemma igen då.. längtar redan tillbax.
vi avbokade lyxhytten trots att det inte fanns några lediga hyttar, men yvonne ringde till vikingline så vi fick stå på kö till en hytt ifall någon avbokade sin resa. när vi på kvällen blev sjussade till båten så fick vi veta att vi hade fått en hytt, wow! båtresan var kul, men jobbigt med massor med småttingar som sprang efter oss och ville ha vårt telefonnummer och msn och allt. varför liksom? tror dom verkligen att vi ger de? haha.. vi började faktist undra vad det kunde var då typ alla kollade på oss och smileade & flera hälsade, inte bara yngre, äldre också. iallafall, vi gick mest runt, satt och åt godis & drack läsk, fotograferade och sånt. riktit roligt :) somnade vid 1 (svensk tid) tiden, var väldigt trötta! på morgonen då vi skulle stiga upp sa dom i högtalarna att båten kommer att bli försenad pga. att den var tvungen att stanna på natten då det hade hänt en "olycka" (?!) på en annan båt och vi inte kulle åka förbi. iallafall tror jag att det var så.. så vi fick sova lite längre & båten var i hamn vid halv 10 tiden. vi gick till bussen men den skulle först åka klockan 11 så vi gick till sokos där jag köpte en björnborg plånbok & en tidning. senare påväg hem sov vi mest i bussen, så trötta som vi var efter 6 timmars sömn, ungefär. i björneborg steg syrran på samma buss, hon hade kommit från helsingfors. kul :)
vid 3 tiden var vi hemma.
bilder kommer senare på bilddagboken, men här iallafall en bild på nästan allt jag köpt :)


bl.a. en stockholm tjocktröjja, solglasögon, 2 par byxor,
mjukisbyxor, 2 st bh, liten väska, stor väska, 3 par örhäng,
hårspray, kortärmad blus, linne, tubtopp, kjol, ansiktskräm,
blusklänning, film, kjortaliknande, klänning,hörlurar, hår-
band, goooodis, 40 dagars maskara, plånbok, 2 halsdukar,
en skinnjacka.. + en present till jenna och en till robin :)


Arlanda

jaa, smarta som vi är så åkte vi lite för sent (trodde vi åkte i tid) till bussen och bussen åkte 08:12 från t-centralen. och vi hoppade på den men kom till Arlanda först klockan 9. fan! trodde vi fortfarande fick gå på men nej, eftersom att vi hade stort bagage så hann vi inte med flyget. så nu sitter vi här då vi egentligen borde sitta i bilen i vasa på väg hem. hehe. visste inte hur vi skulle göra, tänkte beställa en flygbiljett till klockan 2 men det skulle bli så himla dyrt så vi beställde en lyxhytt på viking line! hahaha :D kuul. nästan bra att vi missade (A). såå nu ska vi just ta bussen till t-centralen och därifrån blir vi hämtade så får vi va en stund hos mathilda och erica!!! kul :) haha. nej nu måst vi dra och kolla när bussen åker. förresten jävlit billit att sitta vid datan här,  30 kr för 1½ timme typ :D baaj

3 timmars sömn

yep, som rubriken visar så har vi bara sovit 3 timmar "inatt"...
ska se, när skrev jag senast.. hmm, iallafall. dagen då vi var till cosmonova tror jag det var, på kvällen satt vi mest inne men vid 11 kom vi på att vi ville gå ut, så vi gick ut på en promenad & mathias följde med :) vi typ gick och gick, flummade, pratade osv.. var inne på 7-eleven & senar satt vi en stund på donken för att äta lite & värma oss. när vi gått tillräckligt, dvs. 16251steg efter klockan tolv enligt min stegräknare (alltså jävlit bra, för på en dag ska man gå 10000, vi gick över 16000 på 3 timmar! haha :D), aa så bestämde vi oss för att börja gå hem. såå vi kom hem vid 4 tiden & gick och la oss ganska direkt.
igår shoppade vi hela dagen, hittade en hel del men fortfarande inte allt jag behöver köpa. vi täffade även lollo en stund, och sen kom mathias med oss också :) då våra fötter började värka och vi hade fikat åkte vi hem för att göra oss klara för kvällen. sen plötsligt kom mathilda och erica på att mathilda skulle klippa ericas hår.. och jag tyckte att de skulle klippa ojämt. hehe det blev ju lite som det blev men helt bra :D lite innan 10 åkte vi iväg, träffade mathias på tunnelbanan och sen gick vi mot en lägenhet dit vi skulle med några av deras kompisar.. men på vägen började hannah må dåligt, pga. att vi inte hade ätit någonting under hela dagen. så vi (jag, mathilda, erica, hannah & mathias) bestämde oss för att åka, så vi tog en taxi hem. här spelade vi kort & ett sällskaps spel som heter typ "helt hysteriskt", de va verkligen askul! :D senare bestämde vi oss för att gå ut på en promenad, en christoffer följde också med. erica höll på att dränka mina ben i snöö & det var kallt, iallafall för stunden. hehe. vi visste inte vart v skulle gå så vi gick till donken som ligger en bit bort & satt där i typ 2-3 timmar. & mathias var t.o.m så trött att han somnade, haha :D vid 7 kom vi tibax hem & då gick mathias upp och sov direkt medans jag, erica & hannah spelade lite kort innan vi bestämde oss för att gå och lägga oss för att få helst liite sömn så vi somnade typ 8. men vaknade igen klockan och kunde inte sova mer, det var såå varmt! så nu sitter vi och kollar på björn gustaffson :D idag blir det shopping och kanske bio, haha får vel se vad vi orkar :D puss

cosmonova

dagen började med att vi gjorde oss klara och åkte till natur historiska riks museét, hämtade ut våra biljetter till cosmonova som skulle börja klockan halv 2. medan vi väntade gick vi runt på museét och kollade. på cosmonova kollade vi på deep sea som tog ca. 45 minuter, alltså de faktsit rätt så intressant :) HAHAHAHA, det här får jag nog inte berätta,(sorry hannah) men vet ni vad? HANNAH SOMNADE :D hah, så gullit!
efteråt gick vi runt lite mer på museét och senare åkte vi hemåt. på hemvägen var vi in på il piatto & köpte med oss goda sallader hem. jag tog en kyckling sallad med vitlöks dressing - oj gud så gott, tror jag aldrig har ätit en sån god sallad förut! haha :) nu har vi iallafall smaskat i oss sallad & godis och med tagit det lugnt. för tillfället sitter jag i mathildas rum och skriver (som ni kanske märker, hehe..) medans jag lyssnar på mathilda som spelar gitarr & sjunger. jag vill också kunna spel gitarr så braa!!!
ikväll har vi planerat att bara ta det lugnt här hemma & spela spela typ. imorgon blir det shopping shopping shopping! :D och så ska vi träffa nåra ericas kompisa och typ fika och sånt me dom sen :) kulit. nej nu ska jag dra, känner mej tråkig när jag sitter vid datorn :) pusshej 

SWEDEN

hello! för ungefär ett dygn & 2 timmar landade vi här i stockholm :D när flyget landat och vi hämtat våra väskor skulle vi ta bussen till T-centralen, när vi väl kom till bussen och skulle betala sa busschaffören att det inte gick att betala med kontanter och ännu till gick det inte med visa electron. fan i. han sa till oss att gå och köpa biljetter så vi gjorde det, när vi kom tibax till bussen fick vi veta att det var tunnelbanabiljetter vi köpt, smart fan den skylten hade vi nog missat? såå vi lämnade väskorna i bussen och sprang in igen eftersom att busschaffören sa att vi skulle gå in och fråga om en ny typ. så gjorde vi det, men on i kassan sa att det skulle va smartare att ta tunnelbanan så vi fick springa ut till bussen och hämta våra väskor och sen iväg till tunnelbanan. hah fan vilket springande! + att vi fick vänta 13 minuter på tunnelbanan, jej. haha bra början kan man säga :D sen kom dm och hämtade oss från t-centralen.
iallafall, igår kollade vi typ tv och satt säkert mer än en timme vid köksbordet och skrattade och typ allt? hahaha.. idag steg vi upp rätt tidigt på tanke på att vi alltid brukar sova bort halva dagen.. när vi var klara gick vi ut. har varit ute hela dan. bl.a. i gamla stan, alltså de såå mysit där! :) på hemvägen köpte vi massvis med godis från godislandet, och billit var det också! tror det blev typ 2 kg godis sammanlagt, hehe :) men det ska ju räcka typ hela veckan såå, hihi. förresten så får ja ju äta godis bara den är veckan sen inge mer på ett tag. annars så hittade jag två linnen i gina tricot & ett par byxor. hittade en hel del annat också men hade bara en del av pengarna med mej så vi ska dit igen nån annan dag :) hehe.
vi kom vel hem vid 8 och innan det, på hemvägen, träffade vi två ericas kompisar typ matias & andre, tror jag dom hette. innan träffade vi också lotta & emma när vi var och åt på taco bar, gott!
kom hem passlit till melodifestivalen så vi satte oss ner och kollade, en av erica kompisar var med som dansare till velvet. ganska coolt! proppade i oss godis, chips & cola medans vi satt och kollade. + efteråt kom det filmen "about a boy" på tv, och den fortsätter än . kollade typ halva men orkade inte se längre. har den själv hemma också men har bara orkat se den två gånger till halva, så har aldrig orkat kolla den till slut :D  nej nu ska jag avsluta detta ointressanta inlägg. pusshej <3
fan har huvudvärk & känner mej konstig, VILL INTE BLI SJUK

SPORTLOV

äntligen är sportlovet här! kom hem vid 12 idag, på eftermiddagen skulle ja ändå bara haft två håltimmar, religion utan nån lärare på plats & geografi.. så bestämde mej för att åka hem som en del andra också, kanske? :) på förmiddagen hade vi en lektion historia, religion & engelska. och till mat fick vi hamburgare, mumsit :D nu sitter jag mest och tar det lungt, som jag ska göra en stund innan jag börjar se om jag har med mej allt jag ska ha till stockholm.. måste komma ihåg att lämna lite rum i väskan också, för det som jag ska köpa :) hihi. såå idag åker vi äntligen och är flera sköna dagar i det härliga stockholm. tyvärr åker syrran till Thailand under tiden och där kommer hon att va i 3 månader, så kommer inte att träffa henne på så lång tid :/  ja vill ocksååå!
nej nu ska ja kolla runt lite på netet och ta det lungt, som sagt. Och alla ska ha ett underbart sportlov!


                                        stockholm i mitt hjärta!

björn & andré

ojojoj nu fastnade jag alltför länge vid datan, har suttit och kollat på björn gustafsson & andré wickstörm :D haha!
väskan är nästan packad och klar men nog ät det ändå en hel del som fattas, och slår vad om att jag kommer att
glömma något hemma också. hehe. efter att ha proppat i mej godis, varit på trend gymnastik, kollat på björn och
andré & packat väskan så tror jag no att det är dax för mej att avsluta dagen och gå och lägga mej. imorgon är det
en  ny dag och  ÄNTLIGEN fredag. om ett dygn är jag äntligen i stockholm :) jihuu. har längtat såå länge! nej nu
måste jag nog gå och lägga mej, gonatt! :)

nyfärgat hår


ny hårfärg, blev väldit ljusa slingor. hehe :D
fy vad jag fryser.. klockan 8 har jag trend gymnastik, jess. kanske vi får våra
byxor som vi beställt? egentligen borde jag nog börja packa nu men hmm..
nej det får vänta, orkar inte just nu :D istället tror jag att jag ska ta och söka
upp the sims spelet och spela lite, säkert flera månader sedan jag spelat
sist :D haha. brukar ha vissa perioder då jag är helt beroende av spelet.. :)

hårfärg i håret

Sitter just nu med hårfärg i.. shitt är rädd för att det inte alls kommer att bli bra, har ju som sagt färgat helt själv. men som tur var hjälpte mamma mej lite med slingorna :) dom ser iallafall ut att bli jätte ljusa och då menar jag verkligen jätta ljusa.. men får se får se.. hoppas på ett bra resultat iallafall, som alltid :)
idag i skolan hade vi en elev på besök som kanske ska börja nästa år, hon hamnade i vår (min&lindas) grupp i kemi (stackars henne..) hehe, annars kul men liksom vi är ju inte precis nåra proffs på vad-det-nu-heter, labbsaker. vi skulle iallafall testa olika ämnen i vatten som värmdes upp och sen på en metallskiva. helt kul :) efteråt var det dax att skriva modersmåls prov, vet inte riktit vad jag ska säga.. kanske borde ha läst liiite mer. kan ju inte precis skryta att jag läst mycket till det heller.. orkade inte riktit igår, hehe. nej nu måste jag duscha och tvätta av färgen. puss

och ETT STORT GRATTIS TILL JENNA SOM FYLLER 18 IDAG :DDDD
mitt kort till henne (som jag gjort på typ 3 minuter)
ser ut så här.. tyvärr kom jag på det just när jag skulle
gå till bussen så fick bli ett snabbt ett. men efter att
jag kommit hem från sverige kommer hon att få en
hoppeligen bra present av mej! :D


2 dagar kvar

hälgen närmar sej och nu är det bara 2 dagar kvar så åker vi till sverige! igår blev det som sagt en myskväll med gullet, var mest hemma men var också en sväng ut och körde i stan & åt en hamburgare på grillen, gott! idag sov vi till lite över 10. och vid halv 12 sjussade robin mej till skolan innan han åkte hem. hade en lektion mordermål, finska och två gymnastik lektioner som vi spelade innebandy på. nästan hemst att spela innebandy med pojkarna, dom skjuter ju så håårt och får man bollen rakt på sej så tar det jätteont. fick den två gången på mej idag, autch! efter skolan var jag med mamma och köpte finska böckerna & geografi boken och köpte hårfärg, ska färga håret imorgon. undrar verkligen hur det blir, ska nämligen färga det HELT SJÄLV! har aldrig färgat mitt hår själv, alltid frissan, en kompis eller syrran som gjort det..
för övrigt ikväll har jag typ suttit vid datan och varit och hälsat på mormor och morfar. har modersmålsprov imorgon, började läsa föst kvart över 6 idag. har hunnit igenom det en gång men nu måste jag nog gå och läsa lite mera.. ha det bra!

en kväll med gullet

idag vaknade jag vid 6 på morgonen och var verkligen jättepigg! men bestämde mej ändå för att gå och lägga mej, och steg upp igen vid 07:40 och var så förbaskat trött.. varför stiger man bara inte upp när man för en gångs skull är pigg istället för att sova längre och bli tröttare!? iallafall, de flesta tyckte att skoldagen gick långsamt, men själv tyckte jag den gick snabbt. dagen började med fysik prov, och efteråt fick vi ut våra matematik prov. trodde faktist jag skulle få underkänt men fick 8- :D fattar ni hur glad ja e??? :DD haha! efteråt hadd vi 2 musiklektioner, 2 kemi och en finska. efter skolan har jag gjort läxorna, proppat i mej mat och kollat andra avenyn. ikväll blir det myskväll med robin :) <333
BARA 3 DAR KVAR, tills sverige! :D nej nu ska jag hämta telefonen som toligen ligger nere på köksbordet, sen försöka reda upp lite snabbt i rummet och vänta på att robin kommmmer :) ha det bra

håltimme

nu sitter jag hemma, har två håltimmar. kom hem vid halv 11 och ska tillbax till skolan halv 1. då ska vi ha en lektion religion och två finska.  satt just och kollade på något gammalt top model avsnitt som råkade komma på 3an, final var det också.. ;) sådär annars mår jag lite dålit jus nu, magen gör ont :s hoppas bara det går förbi, är hela tiden rädd för att få magsjukan, hatar att spy. usch!
jihuuu, endast några dar kvar, så ska jag och hannah hoppa på flyget och flyga iväg till stockholm :DD kommer bli fantasiskt roligt! egentligen borde jag sitta och plugga på fysik nu, men liksom vem orkar? fattar typ ingening av det vi gått igenom, men måste iallafall försöka få godkänt!
åh vad skönt det skulle va att bara må mysa sej ner i sängen och soova istället för att gå till skolan igen.. blää

god morgon

sitter just nu vid mammas dator i köket, ska åka med mamma till skolan idag så har tid att skriva lite.. har inget annat att göra heller. kom just på att min ena nagel är för lång för att skriva på denhär datorn, när jag rycker på T knappen så kommer det aldrig, nageln tar imot.. haha. Jobbit! idag börjar en ny period, och nu kommer jag också at börja ha finska.. ååh. haha. har två håltimmar mitt på dan, onödit. men nu måste ja åka. hejdå :)


Björn Gustaffson & André Wickström

igår var det äntligen den efterlängtade kvällen dåvi äntligen skulle få se björn gustaffson & andré wickström!!! jag jobbade till klockan 6, efteråt åkte jag direkt hem och gjorde mej klar. sen åkte vi till lappfjärd, på vägen hämtade vi upp hannah. vi hoppade av vid sale och började gå mot lokalen. fick värsta panik när vi såg att det stog människor utanför så vi började springa genom snön och hannah bara "men va fan jag har sommarskor på mej!!". sen när vi kom lite närmare kom vi på att de inte var nån heller utan att det var helt tomt, tydligen hade det varit några vakter bara som stått utanför, hehe..  iallafall, vi väntade vid dagis på linda och sen vid halv 8 tiden började vi gå mot lokalen, FÖRST I KÖN! wow :D haha. där väntade vi då tills halv 9 då de äntligen öppnade dörrarna. men innan det hann det bli en lååång kö bakom oss. kändes bra att stå längst fram! när dörrarna öppnades rusade vi in. fick plats på första bänken, alltså längst fram! :) fick vänta en stund och klockan 9 kom äntligen björn och andré in :D björn började, sen andré, sen björn igen och tisist andré igen. en riktit supershow, men måste nog säga även om båda var jättebra så tyckte jag nog liite mer om björn :))). det värsta var att tiden gick så otroligt snabbt, showen tog slut alldeles för tidigt! hoppas dom kommer igen nångång :)  efteråt kom vi ut med sjuka käkar av allt skratt.. mathilda, erica och hannah skulle komma till mej men mathilda blev sjuk så hon kom tyvärr inte.. vi åkte iallafall hem till mej och åt hotdogs. senare började hannah må rätt dåligt, vet inte varför, så hon åkte också hem.. synd. jag och erica låg mest och snackade hela kvällen till vi blev trötta och bestämde oss för att gå och lägga oss.
idag började jag jobba 12, och slutade för en halvtimme sen, alltså 7. rätt mycke folk idag faktist.
nej nu måste jag nog plugga, kommer inte orka men.. usch då.
imorgon börjar ny period också, hoppas denhär perioden kommer att kännas lättare :) har iallafall fler håltimmar :)



Alla hjärtans dag

usch vad jag är tröött..
igår var det då bal och efterfest. vi (jag, sabina, sara, madeleine, andreas, alex) serverade på tvåornas bal, var riktit roligt :) men fötterna blev visst lite sjuka.. efteråt åkte jag hem en snabb sväng och bytte kläder och träffade på syrrorna som kommit hem :) vid ungefär halv 9 tiden hämtade vi upp sofie som väntade på torget och mamma sjussade oss till alex, där det var förfest. nån timme efter bestämde vi oss för att gå till brahegården. kvällen blev nog riktit rolig även om det till en början kändes lite tråkit, men senare blev det toppen! festen tog slut vid 2 och jag fick sjuss hem av johan :) skulle gärna varit längre ute, men nu klockan 12 ska jag jobba. slutar klockan 6, och ikväll är det dags för Björn Gustaffson & André Wickström :D sen kommer troligen hannah, mathilda och erica till mej :)



fredagen den 13

idag har det varit en lite speciell dag, inte så många vanliga lektioner.. precis som igår. första lektionen skulle vi ha min livs sista fysik lektion men jag behövdes på andra ställen så jag missade den, så skönt. var och fotograferade tvåorna när de var utklädda till gamlingar, de var nere till högstadiet och sjöng en sång de gjort. sen fotograferade jag också när de dansade deras danser.. efteråt hade jag en håltimme, försökte plugga lite på historia.. och lektionen efter det hade vi prov. fick skriva så länge vi ville och sen gå och äta. efteråt skulle vi få och fortsätta med modersmål, vi tänkte nog att vi inte skulle ha modersmål då det var så lite tid kvar. men när jag och linda gick upp för trapporna och såg de andra gå mot datasalen svängde vi direkt om och gick ner tillbax (till högstadiet och prata med hannah och felicia), hehe vem orkar liksom?
efteråt skulle vi ha två matematiklektioner men dundervar (för andra fredagen irad) jättesnäll och lät sluta mer än en lekiton tidigare. tänkte inte slippa hem först så var beredd på att sitta ner i de nya sofforna vi fick till skolan idag, men så kom mamma upp och sa att det inte blev något av lektionerna hon skulle hålla på höstadiet idag så jag slapp hem med henne :) har gjort mej nästan klar nu inför kvällen. halv 5 ska vi till skolan igen, och förbereda 2ornas bal. senare på kvällen blir det förfest hos alex och sen fest i brahegården :) kuul.

penkkis

idag var det då penkkis. hemma klädde jag på mej dåliga (fuula) kläder och en vid halare som vi hade bestämt att ha på oss, vi från 1an. där hade vi skrivit stort ABI-11, haha :D när vi kom hem bussen till skolan stog abiturienterna där och sprutade vatten, som alltid fast de blivit tillsagda att de inte får haha.. sen blev det att gå raka vägen till musikrummet där vi lämnade våra alla grejjer och väntade på att få gå en och en upp. såhär gick det till:
först var man tvungen att springa upp för trapporna till aulan medans de sprutade massvis med vatten på en och såklart rakt in i ögonen så man inte såg nåt! efteår då man kom in genom dörren fick man ett glas med något rött i + jordgubbar och man var tvungen att dricka upp det. sen skulle man krypa igenom en låång tunnel som var liten så man fick liksom inte krypa på alla fyra utan dra sej fram, gud vad jobbit. inte bara det, utan att man drog sej fram genom matrester, massvis med matrester. när man äntligen nått tunnels slut fick man något ritat i pannan och gick sedan in i ett liten utrymme där de andra som redan gått banan satt och kastade massvis med papersstrimlor på en som fastnade på de våra och äckliga kläderna..  så satte man sej där och väntade. senare hade dom olika lekar också visade som sin abifilm. helt kul nog. sen efter att dom åkt iväg var det 1orna och 2orna som fick städa. efter städningen tog vi oss direkt ner till omklädningsrummet och duschade.
direkt efter var vi och åt, och sen hade vi modersmål. gjorde typ nästan iget speciellt. resten av dagen var jag och några andra och hjälpte 2orna att göra klart för imorgon inför balen.. gjorde typ inget men iallafall, missade lektionen ;) sen orkade jag inte gå på den sista lektionen så jag åkte hem. just nu sitter jag här och äter "hot dog" och ska snart återgå till historia boken som ligger och väntar på skrivbordet. bäst att jag går och läser nuu, vid halv 7 kommer robin till mej och klockan 8 har jag trendgymnastik.

efteråt, hade dock ruskat av oss lite innan och jag hade
tagit av mej min halare, tyvärr. ni skulle sett hur äcklig den
var. haha :D


mysmys

under kvällen har jag typ läst på historia & kollat tv. mellan 9-10 kollade jag top model finalen och hade samtidigt fotbad & ansiktsmask. riktit mysit! blev tyvärr lite besviken eftersom att jag inte precis gillade hon som vann, vet inte varför men ända från börjar har jag liksom bara inte gillat henne.. men jo hon blir bra på bild men liksom jaa, jag gillar helt enkelt inte henne. hehe.. de två andra som va bland de 3 sista tycker jag borde ha gått till final :) okej nogpratat om det.. var riktit mysit att ha fotbad, längesen sist :)
nu borde jag nog snart gå och lägga mej.. har inte kollat ut vilka kläder jag ska ha på mej än heller, det är som sagt penkkis imorgon & det innebär att 3orna kommer att ha något som vi måste gå/krypa igenom, med typ gegga och saker. har faktist ingen aning om vad det är men vi ska iallafall ha på oss dåliga kläder och med oss bättre så vi kan duscha och byta om efteråt. jag hoppas det blir kul! :) heippa

ingen bra bild precis men.. myste ner mej
med fotbad framför, ansiktsmastk, ett stort
vatten glas & nötter..


hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=le4FBuKEJ-Y

spaghetti & köttfärssås

tjohojsan. skoldage har går rätt så snabbt.. hade först en lektion religion, tråkit som alltid. efteråt fysik, jag satt nog mest och försökte plugga in matten. över maten alltså 3-4 lektion hade vi matematik prov. jag har ingen aning om det gick bra eller dåligt, men jag tror nog mer det gick åt det sämre hållet. äcklig mat fick vi idag också, eller det gick att äta men det var tyå kovsåswook (eller vad man ska kalla det..) med ris & korven i skolan är inte så värst god.. innan vi de två sista lektionerna hade gymnastik så hade vi en lektion filosofi. fick ut våra filosofi prov som ja inte nu fick så jättebra i.. är iallafall nöjd att det blev godkänt :)
på gymnastiken idag spelade vi volleyboll, helt okej kul :)  åkte hem med mamma och nu har jag just gjort i ordning en god sallad till maten, som blir spaghetti & köttfärssås. gott gott gott! hoppas den är klar snart, i´m starving. okej jag tror faktist att den är klar nu, såå nu ska jag njuta av den goda maten.. ha det bra :)

jobbit att plugga..

Alltså nu orkar jag verkligen inte plugga mer, får gå som det går bara jag får godkänt! börjar bli väldigt trött nu också.. men kommer inte att somna på en stund ändå, måste ju borsta tänderna, tvätta ansiktet och ja allt. + att jag nog borde börja läsa lite på historia, suger verkligen på det ämnet! elvira har börjat gå bättre nu också, stackaren har ingen aning om vad som hänt och ser fortfarande lite vilsen ut :) gullit. men nej nu är det nog dax att säga gonatt och sov gott <3


geometri

Sitter just nu och försöker plugga på matematik prov som vi har imorgon. har typ inte pluggat alls på det men får hoppas att det går bra.. vill verkligen få godkänt/bra. får man underkänt och tänker tenta om kursen så är det hela boken, men nu till provet har vi skippat rymdgeometrin & det är jag jävlit tacksam för! endast några saker jag inte förstår, men även om jag förstår det mesta så kommer jag att sitta som ett frågetecken på provet, alltid likadant. så irriterade då man tror att man kan det men så ska man skriva provet och fattar noll. haha!
under tiden som jag har läst på prov har jag också proppat i mej ett helt filippinos paket så jag nästan mår dåligt (+ att jag åt mat just innan jag började trycka i mej av dom).
en lååångsam skoldag har jag nu bakom mej.. dagen började med fysik & filosofi, efteråt 2 lektioner musik där vi bl.a. skrev en uppsats om gitarren och blev indelade i bandgrupper som vi i fortsättningen ska spela med (tror jag..). och roger hade tydligen valt att jag skulle spela på keyboard. kan ju inte precis säga att jag är något proffs då jag inte ens vet var typ D,C,G osv är.. men jag skulle gärna lära mej, kunde spela lite då jag var liten men det var nog inte mycket det..
iallafall, därefter hade vi dubbeltimme religion och en engelska timme. mamma hämtade mej vid 14:45. vi åkte hem, hämtade elvira och åkte iväg till tjöck till djurläkaren - elvira skulle opereras/kastreras. tyckte så synd om henne då hon efter att fått sprutan gick runt på golvet och plötsligt kunde hon inte gå längre, föll ihop och så småningom somnade. medans operationen pågick, var jag och mamma och åt glass till tjöckbaren. elvira sover halft fortfarande men hon har rört sej en bit i taget. de sa att on kan t.o.m. sova i 5 timmar. får se när hon vaknar helt..
nej nu tror jag att jag ska se till elvira (hon sover i lugn och ro i bastun) & sen plugga.. eller just ja, halv börjar ett program så jag ska nog se tv sen :) puss

popcorn


Har just proppat i mej en full skål med popcorn, kryddade
med salt, aromsalt & grillkrydda - gott! kollade filmen "the
break up", som kom på 3an igår men vi var för trötta igåår
för att kolla, så jag kollade den nu istället. helt bra film...
fick just veta att gullet har 2 veckor sportlov, det är nog lite
fusk men kul för honom och det kanske innebär att vi kan
träffas mera :) meeen tyvärr har jag 2 prov plus en musik-
presentation som ska va klart (har inte ens bestämt mejj
vad jag ska ha om.. uups). usch vad det kommer att vara
mycket nu innan sportlovet! men sen om prick 11 dar är
jag i stockholm :) men tyvärr borta från älskling...
och gud va kul, på fredag kommer mathilda och erica hit.
på lördag är det äntligen dax för Björn Gustafsson oooch
André Wickström!!!
men åh, skulle gå och lägga mej vid 10, men men påväg
till rummet stannade jag vid datan och här sitter jag kvar..
så är det, man ska aldrig sätta sej vid datan när man har
bestämt sej för att sova :) jamen iallafall, nu ska jag sova
så jag orkar upp imorgon, måste stiga upp tidigt dåå jag
ska hinna tvätta håret.. skulle göra det i morsse men jag
var alltför trött för att stiga upp en halvtimme tidigare. hihi
okej nu säger jag bara gonatt & sov gott! :)

1 år med älskling <3

Igår var det då dagen, 8 februari, prick 1 år sedan jag och robin blev tillsammans :) har inte hunnit blogga precis men ska vel ta en kort sammanfattning av hälgen..
ungefär vid 12 tiden i lördas kom robin, johan & basse och hämtade mej. var typ ute i stan, körde runt & drack. vid kanske halv 3 tiden bestämde vi oss för att ta oss till skaftung lokalen, bobi, där det firades födelsedagar. var där ca. 1 h kanske? slutade iallafall med att vi sjussades hem till robin, och somnade vid ungefär 5 tiden kanske :) riktit bra kväll! var meningen att jag skulle ta det lugnt för att orka plugga på söndag, men nejnej. på söndagen steg vi upp vid halv 3 och åkte iväg mot Lålby vid halv 4. påvägen mötte vi 2 brandbilar och plötsligt var vi ifullfart påväg efter dem. det blev en lång bit att köra och svårt att hitta men vi kom fram till slut. ett uthus (tror jag) hade börjar brinna och var nog helt enkelt sagt helt nerbrunnet. såå, det tog en tid så vi kom vel hem vid 5 tiden. jag satte mej för att plugga medan robin försökte göra olika frisyrer på mej och tog massa med fula bilder på mej som han låg och skrattade åt på brist på annat att göra. efter en stund somnade han och jag kuna läsa ifred, haha. men orkade inte plugga längre än ca. 1-1½ timme så jag väckte honom.. stackaren var såå trött.
vid halv 8 tiden ungefär åkte vi iväg till stan för att äta på crazy cat för att fira vår 1års dag :) åt varsin pizza & delade som efterrätt på en hallondröm, mumms! senare var vi väldigt trötta så somnade först en stund och sen va vi uppe en stund, tänkte kolla en film men bestämde oss för att sova istället.

fick små fina hjärtörhängen av robin :)  <333


som sagt,
han gjorde olika frisyrer på mej medans jag pluggade


gullet i crazy cat, väntar på maaaat

23:30

nu är jag hemma från jobbet & har också hunnit göra mej i ordning (otrolit, på mindre än en halvtimme). ska kaanske ut med robin & några andra, hoppas iallafall :) men får se hur det blir, beror på hur länge de är på baren. nu sitter jag mest och funderar vad jag ska göra, kanske jag ska se dagens avsnitt av wild kids? ;) haha, de ju såå bra. fast det var bättre förut när varje avsnitt var längre, nu är de bara en halvtimme långa.

lördag

idag steg jag upp vid halv 8 tiden, robin skulle åka iväg till närpes. men direkt han åkt kröp jag ner under täcket igen och sov till 11 ungefär. lite före 12 åkte vi iväg till marknaden där vi var sisådär en timme. gick runt med sabina, och pratade också bl.a. med linda, maria & jenna. köpte inget speciellt förutom nåt smått till gullet, som jag ska ge honom imorgon :) för övrigt har jag försökat plugga & ätit thaisoppa (stavfel?). nu ska jag se ett avsnitt av fullfrys, sen ska jag återgå till pluggandet innan jag drar iväg till jobbet som jag börjar klockan 6! hoppas alla har en jättebra hälg :)

fyfan vad vi skratta..

hahaha, vad vi skratta! höll verkligen på att kvävas av skratt idag på marknaden, kanske det hjälper lite om jag säger att jag var där med hannah och emma. jag puffade till hannah lite på skoj, sen märkte jag att hon var på väg med en hämnd men var inte riktit beredd på en så stor hämd. haha hon råkade liksom puffa till mej liite för hårt så att jag flög rakt in i ett stånd! haha vi sprang direkt in till affären! tror jag aldrig har skrattat så mycket i mitt liv, höll helt ärligt talat på att kvävas, jag skojjar inte!
för övringt gick skoldagen rätt snabbt, började vanlig tid med en lektion fysik. efteråt hade jag en håltimme, då jag typ satt och pratade med tvåorna, eller mest jenna :) därefter modersmål & historia, matematik & skulle egentligen ha en till timme matematik men dunder, ursäkta Ingvar,  var snäll & gav oss några uppgifter som självstudier så vi fick sluta redan vid kvart över 1 :) snällt! gick ner och var på marknaden med de andra, vid lite över 2 tiden kom hannah & emma så jag gick runt med dem + att johan också var med oss en stund :) efter att vi gått runt en stund på marknaden gick vi in på vinkel & drack varm choklad för att få i oss lite värme, mummsit!  satt där och snackade en stund, sen skulle vi gå till talas då vi fick vår skrattattack efter att jag flygit in med väldig fart i ett stånd. alltså jag verkligen flög! lite senare hämtade hannahs pappa upp  mej och hannah & jag fick sjuss hem. kom vel hem mellan halv 5-5. egentligen skulle jag plugga på prov nu, men nej jag har inte hunnit. ikväll kommer iallafall robin hit :) kulkul.
jag och emma är liiiite sent ute med att byta julklappar, vi har liksom båda glömt att ta med dem till skolan så idag kom båda ihåg och vi bytte. tack emma :) (hennes julklapp var från thailand)

det här fick jag av emma..
armband, en typ
"klia-sej-på-ryggen pinne",
choklad, en typ massage-
pinne - bra för musklerna,
och typ luktblommor & sånt.

 
plus att jag fick denhär härliga
sommarklänningen :)


hihi, johan var jättegullig
& köpte en "i love you"
klubba till mej :) taaack


kul med dans

hoppsan, har visst inte pluggat så mycket som jag skulle göra.. men liiite iallafall, hjälper alltid lite grann! har istället ägnat mej åt att fota, sitta för datan, kollat tv & varit på trend gymnastik. det var riktit roligt, började med att läsa oss en uppvärmningsdans & sen började vi med vårt nya programm. verkligen jättekul att dansa igen efter julen, har inte varit de senaste gångerna eftersom att jag varit sjuk. nu sitter jag iallafall här vi min kära dator med ansiktsmask som snart ska tvättas bort & sen borde jag nog försöka gå och lägga mej, har börjat bli så sent de senaste dagarna. men innan ska jag kolla runt lite på netet, hihi..
fick också lust att sätta upp en bild på dagens outfit. ursäkta bilden men iallafall.. hehe


runerbergsdagen

hey! torsdag kväll och jag har just suttit fastklistrad framför tv:n fast jag egentligen borde läsa på engelska prov. skoldagen var helt vanlig, torsdagarna i denna period är alltid lika jobbiga. men tur som är så har vi endast en vecka kvar av denna period, då börjar en lite lättare period med flera håltimmar :) ikväll ska jag försöka plugga så mycket som jag bara orkar (vilket kan va väldit lite..)  för att inte behöva plugga lika mycket under hälgen. men inte förrän pappa kommit hem med mumsiga runebergstårtår, som jag sitter och väntar på även om min mage håller på att spräcka pga. för mycket mat jag proppat i mej de senaste timmarna - som t.ex. knackkorvar, sallad, apelsin, 2 piroger & morötter. mätt är jag men det kan inte hindra mej för att proppa i mej en runebergstårta nej ;) gott! fick faktist såna i skolan idag också, dom var nog rätt så goda :)
och fan vad jobbit påväg hem idag, en av bussarna hade gått sönder så personer från 2 bussar fick trängas i 1 buss så många fick stå.. och när jag skulle gå av var ju busschaffören så jävla osmart att han inte öppnade backdörren så man fick liksom tränga sig igenom alla som stod i bussen, liksom liite trångt! + att man kom hem senare än vanlit.
nej nu ska jag läsa lite bloggar medans jag väntar på runebergstårtårna, sen plugga & klockan 8 blir det trend gymnastik.


typiskt

Har pluggat lite & kollat tv ikväll + att jag suttit vid datan en hel del. har just tvättat ansiktet & tänkte gå och lägga mej, men typiskt upptäcker jag alltför sent att mina kära småkusiner är inloggade på msn och börjar nu först chatta med dom, varför märker man alltmöilit just innan man ska gå och lägga sej. det gör bara att man stannar upp längre, hehe :p även om de varit inloggade typ sedan 8 och jag suttit här har jag ingenting märkt :s alltid är det något som får en att stanna upp länge - oftast datorn. haha :D nej men jag ska verkligen försöka ta mej ur datastolen & förflytta mej till sängen så fort som möiligt. vet ju ändå att jag inte kommer att somna direkt precis.. men nej nu ska jag sluta babbla & gå och lägga mej. gonatt på er :)

sommaren 2008

haha, kollade just på full frys. sitter för mej själv & skrattar åt deras litedåliga
skämt :D de e ju så kul. haha
åt just en talldrik med underbart goda jordgubbar också.. mumms vad gott :)
sitter just nu och kollar på bilder från sommaren 2008 :'''''''') åh vad jag vill ha
sommar nu! bara sommaren kommer ska jag njuta till 100% av varje dag!  :)
några bilder..



bara föör skönt badställe!


varma tider..


soluppgången..


och solnedgångar.. :)


fagerööööö


villafester


superbra ridläger

oj nu börjar ett program på tv, puss :)

mitt i veckan

nu är det onsdag, och skoldagen är slut. imorgon är det torsdag, sendan fredag och äntligen hälg! på hälgen blir det marknad, det gamla vanliga där också.. ska också tillbringa kanske fredagen & söndagen med gullet, på söndag är det vår 1års dag :) hihi. på lördagen ska jag jobba från 18 - 23, om jag minns rätt, tjäna lite pengar vetja! det är alltid bra. + att jag måste plugga på engelska prov som vi har på måndag. har 3 prov nästa vecka så kommer nog inte hinna något annat än plugga plugga plugga.
iallafall, dagen gick relativt snabbt men ändå väldigt trögt. skrinnade på gymnastiken, gick ganska bra med tanke på att jag inte stått på skrinnskor på säkert 2 år om inte mer, hehe.. svarta listan kom upp idag också, för de som inte vet vad det är så är det en svart lista med "namn" som de som går på 3an (abi) har gett. brukar också komma upp bilder sen..
nu ska jag hämta något gott att äta och kolla andra avenyn :) är verkligen jättesnål på en appelsin

ingen rubrik?

Robin åkte iväg till närpes för ca. 15 minuter sen, och jag sitter och chattar med min kära småkusinvitamin. ikväll har vi bara tagit det lungt, var ute en sväng med rocky också innan han åkte :) borde egentligen gå och sova nu eftersom att jag måste stiga upp tidigare imorgon då jag måste tvätta håret, jobbiit. och kom för en stund sen på att vi ska skrinna på gymnastiken imorgon, jag hatar att skrinna + att jag inte äger några skrinnskor som passar, aningen är de för små eller så för stora. och skolans skrinnskor är verkligen ingenting att använda, nej nej nej!
nu ska jag ta mej ner och borsta tänderna & sen soooova. gonatt :)

18:18

ojoj, idag hade vi filosofi prov och jag har ingen aning om det gick bra eller dåligt! vi slutade en halvtimme tidigare idag & jag, sabina & sabina gick iväg till gymmet. var ganska mycket folk där så var inte som det brukar vaa, jobbit när det är mycket och nästan varje apparat är upptagen. nåå iallafall, efteråt stod jag en stund med sabina & väntade på bussen innan jag gick in till affären och väntade på mamma.  har inte gjort något speciellt ikväll, förutom att jag kollade på gossip girl avsnitt 17 just (hihi) på samma gång som jag doppade 5 knäckebröd + en skorpa i oboy. gottis. & nu sitter jag och väntar på att robin ska komma, han är typ på väg hit nu :)
ååh vad det kliar i håbotten! skulle tvätta håret imorse men trött som jag var så orkade jag inte upp i tid, så måste tvätta det imorgon istället.. så nu kliar det som fan! haha.



haha, sabinas bananskal var kvar
från förra gången.. dock lite mörk
bild. hon kastade dit ett till också!

min hund är snabb


 sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar sommar

jag längtar..
efter att försökt plugga några timmar, ätit mej mätt, kollat tv & läst bloggar
så tror jag det är dax för mej att börja krypa ner under täcket och ännu en
gång se igenom det vi har till provet.. dvs, om jag orkar..
för en stund sedan sprang jag runt som en galning i huset och försökte
få fast rocky, men han bara smet iväg. hah, nästan som att leka kull med
en hund. han är otroligt snabbt, väldigt svårt att få fast honom. men tillsist
så han gick in till ett rum för att dricka så fick jag fast honom, hihi smaart!
nej nu måste jag nog gå och lägga mej, har börjat bli allt senar att gå och
lägga sej nu, jag som nu efter jullovet försökt att  gå och lägga mej vid 10
och man märker verkligen skillnaden på hu länge man sover.. idag hade
jag bara sovit 7 timmar, och är van vid ca.9 & var mycket tröttare. nej nuu
ska jag sluta babbla om ointressanta grejjer. gonatt :)

en ny vecka har fått sin början..

ja, då var vi inne på en ny vecka igen.. varför känns det som jag just skrivit detsamma? veckorna bara flyter iväg. men det är nog bra också, går inte att förklara hur mycket jag längtar till sommaren.. som säkert många andra också gör ;)
idag har jag haft engelska x2, matematik, en håltimme, modersmål & fysik. tråkiga timmar. men slutade också en timme tidigare idag, så det var iallafall skönt. borde egentligen plugga på filosofi nu, men jag orkar helt enkelt inte.. har ingen lust. det är baara jobbigt! och om jag kollar framåt i kalendern, har vi 6 prov & 2 presentationer innan sportlovet :s gud vad jobbigt! men det är väl nog bara att bita ihop och kämpa. en vecka innan sportlovet så börjar en ny period så kanske det blir lite lugnare efter sportlov? får vel iallafall hoppas. nej nu ska jag äta en banan & ta mej till mitt rum för att åtminstone försöka läsa några sidor i filosofi..

läggdax?

aj min rygg!
jobbade som sagt 12-18, var mest i kassan. ungefär mellan 2-4 var det nästan proppfullt, och jag var länge helt ensam vid kassan (3 kassor) .. ojojoj föstår inte hur jag klarade det. haha, lite små problem var det ju minsann men bra gick det iallafall! hoppas jag.. timmarna flöt iväg och plötsligt var klockan 6 och jag fick åka heem. känner mej rätt duktig faktist, för då jag kom hem tog jag nästan direkt fram engelska boken & pluggade orden (har typ 2½ sida med ord att läsa tills imorgon :s) & efteråt pluggade jag på filosofi provet & försökte också matte läxan gjord, men det gick inte så bra som jag trodde att det skulle gå.. haha. efter nästan 4 timmar pluggande (fan, det var ganska länge det..) så känner jag mej helt slut & min rygg gör ont. autch! sitter iallafall här och äter bär, kom just på att jag nu har klarat en hel månad utan godis.. riktit bra när man blivit van, är inte ens snål på godis längre :) vilket är jättebra! nej nu ska jag äta upp mina bär och gå ner & borsta tänderna och tvätta ansiktet. sen får jag nog försökta ta mej till sängs. gonatt :)

kan nån ge mej sommar, NU?

jobba, sen plugga

steg upp för ca. 1 ½ timme sen, har hunnit läsa några sidor i filosofi & gjort mej klar. om exakt 34 minuter ska jag jobba, det var nåra veckor sen sist.. men kul att få lite pengar igen :) det lär jag nog behöva! efter jobbet, som jag slutar klockan 6, ska jag sitta hemma och plugga, plugga, plugga. usch va tråkit! men jag vill få bra i provet så det är nog bara att försöka sitt bästa. skönt sen när man väl skrivit provet och får ta det lungt..
imorgon börjar då en ny vecka, igen! veckorna går verkligen snabbt, speciellt hälgarna. först e man överlycklig för att det äntligen är hälg & man inte behöver tänka på skolan.. men hoppsan, plötsligt är det söndag igen och skola imorgon. jobbit! meeen endast 3 veckor kvar tills sportlovet och om exakt 20 dar åker jag & hannah till stockholm, läängtar! fan vad det kommer att bli kul, vi har såå många planer. och jag tror faktist inte det kommer att gå nån minut utan att vi skrattar, haha! men nej nu måsta jag klä på mej jackan & skorna, och ta mej till jobbet. ha en bra dag :)