lördag

träffade på rurik i "baarin"

redan hemma? ja. fick veta för en stund sedan att jag ska jobba imorgon, eller var inne på abc en sväng så frågade dom av mej om jag kan jobba imorgon. så jag svarade ja, vill ju ha pengar!
igår var vi till en början hos robin & senare, kanske vid 10 tiden åkte vi iväg med michael, tommy & patrik till kristinestad. det blev inte så sent iallafall. vet inte vad klockan var, men iallafall när vi var vid selleri på pisspaus kom det plötsligt ett pysande ljud och det bara rökte ur framdelen av bilen. eftersom att jag inte är någon bilexpert så vet jag inte vad som hände, men vi var iallafall in via grillen & hämtade vatten för att fylla på något som hade gått sönder typ.. sen var det bara att köra hem försiktigt, klarade oss ända hem iallafall. somnade kanske vid 3 tiden?
idag har vi sovit bort hela långa dagen. steg upp först vid 4 tiden & annars har vi bara typ kollat tv/film och ätit, haha. vid 8 tiden var vi till "baaarin" med johan & basse, sedan därfirån till abc & stan. kom hem för en stund sen, skulle egentligen sova hos robin men bestämde mej för att åka hem eftersom att jag har prov att plugga till & ska till jobbet imorgon, så det fick bli såhär tyvärr. nej nu ska jag nog ta och kolla något roligt program? dvs. om jag hittar något att kolla på & sen soova. :)

16:10

sitter och väntar på att robin & hans mamma ska hämta upp mej, men det lär nog ta en stund eftersom att de fortfarande är i närpes, som är ungefär 25 km härifrån. själv är jag iallafall helt klar! tror jag, känns som jag har glömt något viktigt men hoppas inte.. fast vi ska ju ändå till stan så det är vel bara att hämta isf om det är så.  kvällen ser jag framemot, tror det kommer att bli roligt :)  ska försöka orka ta lite bilder också.. hehe brukar helt glömma bort att jag faktist har en kamera i väskan. men iallafall, har inget vettit att skriva så jag tror det är bästa att jag avslutar. ha det bra :)


         idag har jag lockit hår, som
            jag väldigt sällan har ;)

FREDAG - äntligen helg

äntligen är de fredag, och skolan är slut för denna vecka! så himla skönt... haha, har lite svårt att skriva.. har nymålade naglar.  skoldagen gick otroligt snabbt, den började med en fysik lektione därefter matematik & 2 håltimmar. efter de två håltimmarna, då jag hann plugga på engelska & snacka om allt möiligt med hannah, jessica, emma & felicia, hade vi matematik och slutade 13:15. eller okej, egentligen hande vi religion då efter, men typ halva klassen skolkade, så jag gjorde också det. åkte hem i stället och lockade håret inför ikväll. ska snart till robin där vi ska börja kvällen & senare blir det väl att åka till stan :) kuulit. men en sak som jag undrar starkt på just nu är om jag tro kan ta kjol om jag tar tjocka strumpbyxor eller om jag måste ta byxor? hmm.. måste nog kolla vädret, om det kommer att bli kallt. men nu hinner jag inte skriva mer, måste göra mej klar. men hoppas ni har en bra fredaskväll, tror nog de flesta tänker som jag- ÄNTLIGEN HELG!

torsdag kväll



brr, jag fryser.. men ska nog snart krypa ner under täcket :)
ikväll har jag inte precis gjort så speciellt mycket..(blev ingen trend idag eftersom att ledaren är sjuk) eller jo en bra sak har jag faktist fått gjort! har läst  på prov, så nu har jag kommit igeom allt som vi har till filosofi provet, men tror ni jag lärt mej något? nehej du, måste nog ta och läsa igenom det en gång till, ännu noggrannare. efter att jag hade läst i ungefär en timme på filosofi blev jag rätt trött så jag bestämde mej för att ta en sväng till abc, behövde ändå köpa hårspray. så jag gick dit & tillbax medans jag pratade med robin i telefon :) köpte varm choklad också, som jag drack på vägen hem så jag inte skulle börja frysa - smart ja var va? haha.
var meningen att jag skulle gå och lägga mej & plugga lite vid halv 10 tiden men nej jag fastnade framför tv, kollade på sveriges värsta bilförare. haha rätt så bra :D

alltså, ja vet inte vad det är för fel på mej men ända jag tänker på nu för tiden typ är resor resor resor, ja vill resa! det är så himla många ställen som jag vill besöka.. och det ska jag också göra nångånt i framtiden, det har jag bestämt! :) nej nu måste jag nog krypa ner under täcket, men innan det måste jag gå ner och ta lite host medicin.. hostar heeela tiden :s jobbit! men gonatt, puss <3 hoppas alla har det bra :)

29.01.09

idag är det torsdag & det är jag överglad för, eftersom att det imorgon är fredag & hääälg + att jag äntligen kan träffa robin :) har tyvärr inte haft nån möilighet in i veckan eftersom att han inte har nån bil för tillfället.  skoldagen gick tröööögt, men äntligen e man hemma (okej kom hem för 45 minuter sen men..). haha, idag när vi hade haft fysik med dunder, så hade han ritat en rymdraket på tavlan. så när vi nästa lektion skulle ha modersmål, och bilden fortfarande var kvar, kom andy in och sa (han undrade om han fick sudda ut den): "har ni pratat klart om fiskens matsmältning" (och pekade på rymdraketen), så sa nån i klasse "det är en rymdraket", andy: "pyttsan heller!". hah, bra på att rita eller? ;) bara för att jag har dålig humor
imorgon är det då, som sagt, fredag och har endast två matematik lektioner, en fysik & en religion. har två håltimmar mitt på dan, medan de andra har finska (väldigt dålit att ha mitt på dan!) + att vi slutar en timme tidigare :) skönt!
ikväll har vi trendgymnastik, men det är inte före klockan 8. så nu borde jag egentligen plugga till filosofi prov som vi har på tisdag så jag inte behöver plugga så mycket över hälgen.. men en annan grej e ju om jag orkar! vi får vel seee.. :)

22:21

mina ögon håller på att gå fast och hela jag känns helt slut.
mellan 8-9 tiden var jag med mamma & hälsade på mormor och morfar :) vid lite före 9 fick vi brottom hem för att jag skulle se top model, hehe.. skulle gå och lägga mej direkt efter, men jag har nu fastnat här vid "datastolen" (kan man nog inte kalla det, det är mera som en stolfåtölj liknande). iallafall nu ska jag försöka släpa mej till sängen, imorgon väntar en ny & lång dag men det är också torsdag som innebär gymmet och trendgymnastik + att det snart är hälg IGEN! oj vad tiden rinner iväg.. men bra det också, iallafall att vardagarna går snabbt. vem orkar med skolan liksom?
iallafall, gonatt på er :) puss

yess!

har kollat runt som en galning på netet och kommit fram till att det faktsit finns fler avsnitt. *lättad*
tack gode gud, nu kan jag vara lugn igen.. hihi :) problemet är bara det att de tydligen inte kommit
ut än så jag får no vänta ett tag, blää. måste försöka att börja kolla nån annan serie så länge så
att tiden kanske går lite snabbare. ja vill ju såå se flera avsnitt. såg också på några sidor att det
kanske kommer att komma en säsong 3, oh så glad jag blir! jag hoppas ju förstås på ännu flera
säsonger :D nej nu borde jag nog göra något vettigare än att sitta här framför datan..

iiiiik


nejnejnejnej.. nu har jag kollat alla 15 avsnitt i säsong 2, snälla säg mej någon att det finns flera? ja vill se meeer :)

onsdag

äntligen hemma! borde egentligen va på gymppan nu men för det första så har jag inga skrinnskor, för det andra hatar jag att skrinna & för det tredje vill jag inte bli sjuk.. är fortfarande inte frisk, har fan varit förskyld sedan skolan började den 7 januari :s idag hade vi sovmorgon igen, började klockan 09:35. hade en lektion fysik, två matematik & en modersmål, sen fick jag sjuss hem med linda. var just ute en kort kort sväng med rocky & nu ska jag antingen ordna upp mina foton på datorn eller så ska jag ta och kolla på gossip girl, hihi :)

soov gott

usch nu börjar jag verkligen bli trött.. de senaste dagarna har jag varit så himla trött trots att jag har sovit ca.9 h per natt. iallafall, ikväll har jag kollat det 13:e avsnittet av gossip girl, shitt har bara 2 kvar! undrar om det kommer fler avsnitt eller kanske redan finns? har jag tro missat nåt, nån som vet om det finns 15 eller 22 avsnitt? :) (hoppas på 22!!!)
under kvällens lopp har jag också försökt göra matematik läxan, men jag gav upp efter andra uppgiften då jag inte fick den rätt hur jag än försökte! kollade salatut elämät & efter det läste jag lite på prov. satte mej just upp ur fåtöljen i vardagsrummet, har suttit en timme & kollat på top model & nu tror jag nog det är dax för mej att krypa ner under täcket, kanske läsa lite? iallafall, gonatt :)

en relativt lätt dag

sovmorgon idag, skönt! okej, det var endast en timmest sovmorgon men fick ju ändå sova en timmer mer ;) började dagen klockan 09:35 med historia, efteråt musik x2 (gjorde typ ingenting på 2 lektioner, spelade kort typ), fysik & dagen slutade med engelska hörförståelse. efteråt vandrade jag & sabina iväg mot gymmet, alex & jenna kom också med men eftersom att vi kom dit innan tre & märkte att det var någon kurs pågång så fick vi vänta en stund och alex & jenna bestämde sej att gå hem. jag och sabina satt i eepee en stund tills klockan blev 10 i tre då vi gick till gymmet, då tog kursen slut och vi fick äntligen börja träna ;) hehe. skönt var det iallafall! kom hem lite över 4 och har typ duschat och gjort i ordning lite smått & gott nu, ska se på antingen gossip girl eller andra avenyn ;)

kan man va så beroende?

ååh jag är helt beroende av gossip girl, kan inte säga annat... vill bra se mer och mer och snart har jag inget kvar :( skulle så himla gärna se ett avsnitt till ikväll men nej, för mej får det nog bli att krypa ner under täcket och försöka än en gång få intryckt alla engelska ord i min lilla järna med dåligt minne.. hmm låter som det skulle gå bra? eller så inte.. iallafall, nu antar jag att det är dax för mej att säga gonatt :) sov gott

kan jag inte bara få sova..

det skulle va såå skönt att bara få krypa ner under täcket och sova.. men nej istället har jag massvis med engelska ord att plugga på, som vi troligen har föhör på imorgon. var tvungen att ta en paus med pluggandet eftersom att jag var femföre att somna, kanske somnade nån minut t.o.m. men måste nog bara orka till slut, och nog är jag glad om (obs! OM) jag lyckas få de flesta av orden inlärda och får lite bättre vitsord. men jag vet ju att jag inte kommer att lyckas. men ååh vad jag vill sitta kvar här och kolla gossip girl!!! alltså det är helt konstigt, laddade ner avsnitt 1-11 från säsong 2, och det tog en hel jävla vecka.. har laddat ner avsnitt 12 nu också och idag (just nu) laddar jag ner avsnitt 13-15, det har tagit ca. 2-3 timmar och är snart klar! fatta vilken stor skillnad.. nej nu måste jag plugga! ha det bra :)

måndag idag då..

denna måndag var inte speciellt jobbig.. började med två engelska lektioner som gick relativt snabbt, före maten hade vi en lektion matematik (dom timmarna går alltid snabbt), efter maten hade jag en håltimme då jag pluggade på finska & halv ett var det dax att skriva tenten.. den var inte så värst svår & skrev den rätt snabbt så hann till fysik lektionen som var dagens sista lektion. slutade 14:05 & då gick jag med sabinax2 till gymmet, där vi var till sisådär kvart i 4. kom hem för en timme sen, har gjort engelska läxan & nu återstår bara att göra de andra läxorna som jag  nog inte orkar ta itu med just nu.. måste ju få vila e stund :)
sabinas banankonst, typ
   sabinas banankonst. typ

en lång vecka väntar

jobbit att plugga plugga & ännu mer plugga.. har iallafall en kort paus nu igen men måste nog fortsätta plugga på finskan + att göra alla andra läxorna nu snart eftersom att robin kanske kommer till mej senare :) men det är inte riktigt säkert än, beror på om han slipper.
usch vad tråkigt att det är måndag imorgon och hälgen är slut.. orkar inte med en hel skolvecka, tänk vad mycket bättre det skulle va om vi hade 4 dar skola i veckan. skönt ;) men tyvärr får man leva med dethär och hoppas på att tiden går snabbt. snart är det iallafall sportlov, det känns iallafall skönt för då ska jag till stockhooolm, som jag bara älskar :) nej nu måste jag nog plugga, pusshej :)

pluggsöndag

idag har typ pluggat på finska tent som jag har imorgon & lärt mej hur man sätter in svensk text i filmer och sånt :) det är alltid bra att kunna, har alltid trott att det är svårt ,men tydligen så är det inte så svårt som jag trodde. iallafall, nu har jag en pluggpaus & har tagit fram jordgubbar, en banan, ett glas vatten & en riskaka.. och ni kanske kan gissa vad jag ska göra? jo se gossip girl :) det är ju så himla braaaaaa

Ny blogg

yes, nu har jag äntligen min nya blogg (har tänkt ändra i flera månader,
men det har helt enkelt inte blivit av..) med en helt ny & snygg desig, *
för det tackar jag gabriella - totallygabriella.blogg.se! :) så nu ska
jag börja blogga på blogg.se istället. om nån är intresserad om min
förra blogg såå kolla in på hennnrica.bloggspace.se..