penkkis

idag var det då penkkis. hemma klädde jag på mej dåliga (fuula) kläder och en vid halare som vi hade bestämt att ha på oss, vi från 1an. där hade vi skrivit stort ABI-11, haha :D när vi kom hem bussen till skolan stog abiturienterna där och sprutade vatten, som alltid fast de blivit tillsagda att de inte får haha.. sen blev det att gå raka vägen till musikrummet där vi lämnade våra alla grejjer och väntade på att få gå en och en upp. såhär gick det till:
först var man tvungen att springa upp för trapporna till aulan medans de sprutade massvis med vatten på en och såklart rakt in i ögonen så man inte såg nåt! efteår då man kom in genom dörren fick man ett glas med något rött i + jordgubbar och man var tvungen att dricka upp det. sen skulle man krypa igenom en låång tunnel som var liten så man fick liksom inte krypa på alla fyra utan dra sej fram, gud vad jobbit. inte bara det, utan att man drog sej fram genom matrester, massvis med matrester. när man äntligen nått tunnels slut fick man något ritat i pannan och gick sedan in i ett liten utrymme där de andra som redan gått banan satt och kastade massvis med papersstrimlor på en som fastnade på de våra och äckliga kläderna..  så satte man sej där och väntade. senare hade dom olika lekar också visade som sin abifilm. helt kul nog. sen efter att dom åkt iväg var det 1orna och 2orna som fick städa. efter städningen tog vi oss direkt ner till omklädningsrummet och duschade.
direkt efter var vi och åt, och sen hade vi modersmål. gjorde typ nästan iget speciellt. resten av dagen var jag och några andra och hjälpte 2orna att göra klart för imorgon inför balen.. gjorde typ inget men iallafall, missade lektionen ;) sen orkade jag inte gå på den sista lektionen så jag åkte hem. just nu sitter jag här och äter "hot dog" och ska snart återgå till historia boken som ligger och väntar på skrivbordet. bäst att jag går och läser nuu, vid halv 7 kommer robin till mej och klockan 8 har jag trendgymnastik.

efteråt, hade dock ruskat av oss lite innan och jag hade
tagit av mej min halare, tyvärr. ni skulle sett hur äcklig den
var. haha :D


Kommentarer
Postat av: Anonym

haha vitto hede va no ecklit he :D men snygg je vi fö he :)

2009-02-20 @ 16:28:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback