SWEDEN

hello! för ungefär ett dygn & 2 timmar landade vi här i stockholm :D när flyget landat och vi hämtat våra väskor skulle vi ta bussen till T-centralen, när vi väl kom till bussen och skulle betala sa busschaffören att det inte gick att betala med kontanter och ännu till gick det inte med visa electron. fan i. han sa till oss att gå och köpa biljetter så vi gjorde det, när vi kom tibax till bussen fick vi veta att det var tunnelbanabiljetter vi köpt, smart fan den skylten hade vi nog missat? såå vi lämnade väskorna i bussen och sprang in igen eftersom att busschaffören sa att vi skulle gå in och fråga om en ny typ. så gjorde vi det, men on i kassan sa att det skulle va smartare att ta tunnelbanan så vi fick springa ut till bussen och hämta våra väskor och sen iväg till tunnelbanan. hah fan vilket springande! + att vi fick vänta 13 minuter på tunnelbanan, jej. haha bra början kan man säga :D sen kom dm och hämtade oss från t-centralen.
iallafall, igår kollade vi typ tv och satt säkert mer än en timme vid köksbordet och skrattade och typ allt? hahaha.. idag steg vi upp rätt tidigt på tanke på att vi alltid brukar sova bort halva dagen.. när vi var klara gick vi ut. har varit ute hela dan. bl.a. i gamla stan, alltså de såå mysit där! :) på hemvägen köpte vi massvis med godis från godislandet, och billit var det också! tror det blev typ 2 kg godis sammanlagt, hehe :) men det ska ju räcka typ hela veckan såå, hihi. förresten så får ja ju äta godis bara den är veckan sen inge mer på ett tag. annars så hittade jag två linnen i gina tricot & ett par byxor. hittade en hel del annat också men hade bara en del av pengarna med mej så vi ska dit igen nån annan dag :) hehe.
vi kom vel hem vid 8 och innan det, på hemvägen, träffade vi två ericas kompisar typ matias & andre, tror jag dom hette. innan träffade vi också lotta & emma när vi var och åt på taco bar, gott!
kom hem passlit till melodifestivalen så vi satte oss ner och kollade, en av erica kompisar var med som dansare till velvet. ganska coolt! proppade i oss godis, chips & cola medans vi satt och kollade. + efteråt kom det filmen "about a boy" på tv, och den fortsätter än . kollade typ halva men orkade inte se längre. har den själv hemma också men har bara orkat se den två gånger till halva, så har aldrig orkat kolla den till slut :D  nej nu ska jag avsluta detta ointressanta inlägg. pusshej <3
fan har huvudvärk & känner mej konstig, VILL INTE BLI SJUK

Kommentarer
Postat av: Hanne

åh jag vill också till stockholm :) bästa shoppingstaden som finns!

2009-02-22 @ 21:33:57
URL: http://hanneee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback