17.08.09

hello!
idag slutade jag skolan 10:20, hade endast 2 lektioner - finska&religion. det gick snabbt! sitter just nu och överför bilderna från språkresan.. ca. 2000 bilder. hehe, så det går ju inte sådär jättesnabbt precis. ska försöka att ladda upp lite bilder också, har ju rätt mycket tid nu på mej. men ikväll -> ut & köra med jenna & hannah :) rocka loss?
var med robin hela hälgen, såklart då han slapp hem :) i fredas kom han direkt till mej med bussen, och jag gick till abc för att möta upp honom :) vi satt på abc en stund, snackade med folk och tog en sigg. patrik kom dit och han lovade att va shaffis för kvällen. så vi gick in och köpte dricka & åkte iväg mot stan. hamnade hos fredde, där jag trodde vi skulle va ca. 10 minuter men jo, efter 1 ½ h åkte vi mot torget. träffade på jenna, susanna, anna och matilda. senare åkte de andra till fredde igen medan jag lämnade på torget med tjejjerna tills vi också åkte till freddes. sen blev det att åka hem redan vid 1, så det blev en tidig kväll.
på lördan steg vi upp redan halv 11, vilket som är tidigt för mej haha. tog det lugnt, var nåra gånger till abc osv, var också på en lite promenad med rocky & han var även med oss på abc (ute alltså..) på kvällen vid 7 hade janica kaffe&tårta bjudning, för att hon fyllde i tisdas. så vi åt oss mätta med tårta och sånt innan vi blev hämtade av andreas & nicklas. var en liten liten stund hos robin och sen åkte vi vidare till sofies sommarstuga där det var födelsedagsfest på gång! åkte hem redan vid 1-2 tiden pga. "folkminskning" hehe. och innan vi somnade satt vi och pratade om alltmöijlit, mysit :)
på söndag trodde jag att vi vaknde vid typ 8.. men nej, klockan var 1! steg upp, åt frukost och sen kollade vi tv. vid halv 4 gick vi till hans farmor och farfar och åt, gott :) sen var vi (jag, robin, nicklas, andreas) och tömde ur båten och en sväng till fågeltornet. blåsit värre och höga vågor! vid 7 tiden sjussade vi robin till "barin" där han lämnade och vänta på bussen medans vi åkte vidare, fick sjuss hem av Angela.
åh, så jobbigt varje gång han måste åka tillbax till militären.. hälgerna går så himla snabbt och så ses man inte in i veckorna.. de så jobbit. saknar dej. kom hem. <3 puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback