särkänniemi

tjah!
dagen började som en vanlig skolmorgon, åkte in till skolan med bussen. där väntade vi på bussen som det stod "kristinestads gymnasium" på.. när den väl kom, rusade vi alla in för att få bra platser & bussen åkte iväg. när vi väl hade kommit så lång som till lappfjärd (alltså typ 7-10 km från skolan) märkte vi att 2 st fattades, så vi var tvugna att vänta på de två som var försenade.. hehe. men snart fortsatte färden igen.
när vi var framme i tammerfors hämtade vi upp en guide som sedan guidade runt oss lite i tammerfors. vid 2 tiden fick vi äntligen åka till särkänniemi, woow karuseller! riktit rolig dag faktist, trots att det var blött och regnit. men solen sken nog emellanåt också :) men blev faktist liite irriterande en gång då vi skulle åka karusellen där man ligger, men så var den ju förståss stängd. sen efter en stund gick vi dit igen och då var den igång.. men när vi väl hade legat oss i den och just skulle åka uppåt så stannade den och där stod vi då stilla i ca. 20 minuter medans regnet bara öste ner på oss, kan nog säga att det blev blött! meen efteråt när de äntligen fick ner oss därifrån så bjöd de oss på kaffe/te/glass, schysst! :)
åkte hemåt vid 6 tiden, via abc i björneborg och sen hem. kom hem för ungefär en halvtimme sen, och nu ska jaf fixa klart robins present :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback