veckan som gått

hejsan! nu ska jag försöka berätta lite om veckan som gått, en helt underbar vecka :)
på söndagen tog vi bussen vid 2 tiden & åkte mot åbo, men i björneborg bytte vi buss så vi fick vänta en timme, men det gick snabbt :) på båten tog vi det bara lugnt, tog lite bilder, spelade & sånt. Tog en sväng ut på deck också. och FAN vad det blåste - och hur kul var inte det? haha sprang ut och förvandlades till galningar skrekskrattade i mun påvarann osv.. hah! vi gick och la oss rätt så tidigt också eftersom att vi inte fick va trötta nästa dag. väl framme i stockholm mötte vi Lina (vår dramalärare) det var nåra timmar kvar tills vi fick gå till vandrarhemmet där vi skulle bo så vi satt ute, gick runt lite och satt vi plattan en stund innan vi gick till vandrarhemmet för att fråga ifall vi får checka in redan, och det fick vi! och OJ så mysit det var, man kände sej precis som hemm :) + att vi alla fick bo i ett och samma rum.
när vi lämnat våra grejjer gick vi iväg till stockholms impovisationsteater där vi hade nästan 3 roliga timmar med en duktig tjej (som jag inte kommer ihåg namnet på).. men vi hade verkligen jätte roligt! efteråt gick vi till vandrarhemmet & gjorde oss klara för nåra timmars shopping. senare mot kvällen satte vi oss på wayne´s coffee en stund och sen var det dax för första teaterföreställingen vi skulle se på, som heter Ulrike Marie Stuart (stavning kan va fel?). ända jag kan säga är att vi satt som frågetecken igenom hela teatern och fattade noll. väntade bara på att det skulle börja på riktit liksom, hehe det var lite roddit. när de två lååånga timmarna var över va vi och köpte chips & godis och sen gick vi till vårt rum och snackade lite om teatret.
Tisdag, en ny dag med hela 3 teater. började med lite shopping på morgonen tills klockan slog 12, då började Klara Soppteater - Himmel över nybroplan. vi fick god köttsoppa som var hur mättande som helst, börd & te en stund innan teatern började. Satt vid jättemysiga bord och jaa det var helt enkelt riktit mysigt. och på teatern såg vi också nåra kända ansikten som t.ex. Gabriel Odenhammar & Allan Svensson från tvserien svensson svensson bl.a. Och på scen spelade Bengt Järnblad från bl.a. tvserien Tre Kronor.. efter teatern väntade vi en halvtimme tills nästa teater, då satt vi och snackade om soppteatern. efteråt kollade vi teatern "fem gånger gud" som var den bästa under hela resan :) när den var slut shoppade vi en stund. innan vi skulle på nästa teater skulle vi gå och äta någonstans men jag, jenna & sara ville inte slösa så mycket pengar på mat så vi bestämde oss för att gå och äta hamburgare. och på vägen dit kom plötsligt en kille fram till oss och sa typ "hej ursäkta, jag har en utbyteselev från austrailen som vill snacka med er, men han va lite blyg så han vågade inte komme fram själv", och vi bara "okeej.." så kom han då fram till oss, och vi bara  HAN, BLYG? fan heller. han prata och han prata och han prata, haha och kul hade vi :D stod och snackade ca. 1 timme tills vi verkligen var tvugna att dra så vi skulle hinna äta :D haha, de var verkligen kul. och inte bara det, när vi stod där och snackade kollade vi åt sidan och där går Robert Wells förbi oss, shitt alltså :D haha. jag och sara tänkte nästan springa efterom honom men vi gjorde det inte.
efteråt skyndade vi oss till Burger King, åt billigt! haha och sen träffades vi alla innan vi gick till teatern. på kvällen kollade vi en Brott och Brott på Strindbergs intima teater, en teater med en lite mindre scen och inte så mycket folk.  Typ huvudpersonerna i pjäsen var Jacob Ericsson (som är med i flera filme, t.ex. tsatsiki, Adam & Eva, Män som hatar kvinnor, m.m.) & Jessica Zandén (med i bl.a. jönssonligan, bert, beck, wallander, m.m.) och dom va riktit bra :) pjäsen var också riktit bra! efteråt satte vi oss ute i närheten av vandrarhemmet och diskuterade pjäserna och sånt, så himla skönt väder ute! senare gick vi in och la oss.
Onsdagen började med att vi alla på samma gång började sjunga till Matilda som fyllde 18 år! :) hon fick en muffins och en massa med morgontröttakramar, hihi :) innan vi gav oss ut på stan var vi tugna att packa våra grejjer och ta ut dom men som tur va fick vi lämna dom i ett hörn där inne. sen gick vi ut, var en sväng till NK och efteråt satte vi oss och åt glass i Kungsträdgården där det är så himla fint! fortsatte gå runt och shoppa lite och sen träffade jag Erica och var med henne en stund :) men tyvärr hann jag inte va med henne så länge eftersom att vi skulle på teater. såå efteråt gick vi på teater, en väldigt liten teater faktist, men riktit bra också. som heter Kamratstödjaren.
när teatern var slut gick vi alla tillsammans till Kulturhuset och gjorde en varsin pins, hehe de va kul. efteråt var jag en stund med Mathilda som jag inte hann va me något länge heller, synd!
mot kvällen åkte Lina till sitt flyg och vi gick mot båten. nu börjar det kännas som inlägget börjar bli lite långt så jag tror jag ska börja avsluta så småningom. Men iallafall, orkar inte berätta så mycket om båten. Men det var iallafall jättekul. först drack vi lite i hytten, var och åt god mat & sen fortsatte vi festa. träffade 3 svenskar såå vi trängde oss in i deras hytt på förfest :) riktit trevliga! blev endast 1 timmes sömn den natten, om inte mindre, så speciellt pigg var man inte. hehe
nej nu tror jag det räcker för ikväll.. hehe, börjar bli en aning långt. nu borde jag egentligen städa upp lite i rummet men får se om jag orkar. berättar mera om hälgen senare :) tänkte ladda upp bilder också men tror det får bli en annan dag eller senare det också :) här iallfall 1 bild, då vi träffade svenskarna & Australienaren (Gabriel):



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback