30 november

ojojoj, sista dan i november idag. imorgon får man börja öppna julkalenderluckorna :D fan, måste skaffa mej några. tänker köpa 2 skrapkalendrar och en choklad!
har varit hela hälgen med robin så har inte haft tid eller ork att uppdatera. i torsdas efter skolan kom han och hämtade mej och vi åkte hem till mej. senare var vi ute en sväng och bl.a. till grillen och köpte lite mat, mumms! handlade även lite läsk, chips & dipp. sen kollade vi filmen Zoolander, riktit bra film.
i fredas sjussade robin mej till skolan och sen åkte han hem. efter skolan sjussade mamma mej till honom. gjorde inte så mycket, kollade på ensam hemma 2 och sånt. tills klockan 9 stack vi iväg till stan för att kolla Flickan som lekte med elden på bio. och den var ju jättebra! efteråt körde vi runt lite men det var rätt så tomt så vi åkte hem till robin. åt lite och kollade tv.
på lördagen skulle robins mamma till jobbet till klockan 8 så vi var tvugna att åka hem till mej på samma gång eftersom att vi skulle va hundvakt. slöa hundvakter. låg hela dan i soffan och kollade tv samt sooov. vid 3 stack vi iväg till stan och pantade flaskor för hela 17 € . och sen hämtade vi hans mamma från jobbet och åkte hem till honom.
på kvällen blev det att åka in till stan med jessica, johan och basse. åkte till emma och där var jag hela kvällen. riktit roligt. åkte hem runt 2 tiden ungefär. söndan var lika slö som lördan, gjorde typ inget och steg upp vid 1 - och fick gå raka vägen till matbordet.
en ny vecka har börjat och det är måndag, usch. skrev religionstent idag och hoppas verkligen på att få godkänt.. men det är nog lite frågan om. gick inte så bra. har försökt göra nätkursuppgifter i modersmål men denhär gången fattar jag noll! vi ska lyssna på något på norska och sen besvara frågor.. vafan, jag kan inte norska! blä. får vänta med uppgiften till senare, orkar inte just nuu.. tror jag ska kolla paris hilton´s new british best friend. haha! :D

sofie och jessica hos emma. tog inte så många bilder :/ som vanlit..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback